Elitedamernes første rejse

Elitedamernes første rejse

En snak med Juelsmindes elitedamer startede rejsen

Kort fortalt, så blev en snak med Juelsmindes elitedamer om et samarbejde til en dialog internt i Hedensted Golfklub, hvor det endte ud med at Rikke Andersen overbeviste os andre ”gamle” om, at vi selv startede op med et hold i Danmarksturneringens kval-række, for at holde på vores to dejlige unge (junior-)piger i klubben.

Derefter startede Hedensted damernes rejse med stor opbakning fra klubbens side – sponsorer, klubbens pro, elite herrerne, holdlederne og Anette i restauranten.

Kæmpe tak til alle!

Eliteholdet består af

Malene Bang-Madsen, Helene Madsen, Marianne Bregendal, Rikke Andersen, Bente Holmgård, Lise Andersen, Nicoline Mott og Cecilie Eggersen meldte sig som ”kanonføde” – det var i hvert fald det, vi troede til at starte med….

Træning

Vi mødte talstærkt op til træning – rigtig god træning med masser af konkurrencemomenter – sammen med/imod herrerne, styret af Anders pro – bistået af holdleder Thomas Eggersen og herrernes holdleder Willy Kristensen.

Vores yngste Cecilie Eggersen (hende den meget unge pige, der træner næsten hver eftermiddag i mange timer uanset vejret, og som lige har været til landsholdssamling for første gang – uha det er spændende at følge med i!) og Nicoline Mott trak afsted med os gamle og indviede os i

træningens forunderlige verden.

Vi troede vi skulle være kanonføde

Første match ændrede vores opfattelse omkring det at være kanonføde. Det viste sig, at vi godt kunne spille næsten lige op med de andre – faktisk tabte vi kun knebent til Odder og nederlaget til Horsens var individuelt også knebent, så da vi tog til Birkemose i anden spilleweekend, havde vi besluttet os for, at dem kunne vi godt klare – selv på deres egen hjemmebane (og den er … speciel) – og vi klarede dem! – FEDT – vi havde så egentlig også besluttet det samme mod Odder, men vi tabte matchen på hul 18.

Men nøj vores rejse var lige blevet så meget sjovere.

I sidste spilleweekend i august overraskede vi vel nærmest også os selv. På hjemmebane slog vi Birkemose og yderst overraskende slog vi Horsens på deres hjemmebane. Man blev helt høj, og havde lyst til at iføre sig klaphat og tågehorn, men vi nøjedes dog med at knytte næven

Vi sluttede som nr. 2 i puljen!

– i Hedensted Golfklubs første damesæson i Danmarksturneringen. Det er da flot.
Det var en super rejse – og vi håber, der følger mange flere rejser.

Har du lyst at deltage?

Vi håber, at der er unge piger/kvinder derude med lyst til at prøve kræfter med golf, med nogle ”gamle krager” i ryggen og en kæmpe stor portion klubånd, som nu får lyst til at deltage.

Det er frisk luft, fordybelse, sport, sammenhold, konkurrence og en fantastisk rejse.

Og så kan der faktisk godt komme hjemme publikum til sådan nogle matcher – man kan følge med rundt eller man kan sidde på terrassen og følge med i HGK’s Elite golf. Det er vældig hyggeligt og til tider ganske spændende.

Tak til sponsorerne

Gode sponsorer klædte os og herrerne pænt på, og vi skylder stor tak til Svane Køkken, Middelfart Sparekasse, HL Print og Artwork System Nordic for opbakningen, samt til Penalpina for at supportere os med super bolde. Tusind tak!

Tillykke til Cecillie

P.S. Stort tillykke til Cecilie med klubmesterskabet – det er fuldt fortjent.

Tak for en super hyggelig konkurrencedag med grin og hygge efterfølgende.